Landelijke open co-creatie Wonen en Zorg

Deze pagina bevat informatie over de landelijke open co-creatie Wonen en Zorg. Iedereen mag aan deze co-creatie meedoen of je nu ontwikkelaar, zorgorganisatie, gemeente, zorgverzekeraar, zorgkantoor, stedenbouwkundige, adviesbureau, makelaar, creatieve denker of de burger zelf bent. Voor deelname aan de co-creatie kunt u zich hier aanmelden bij de LinkedIn groep landelijke open co-creatie of via het contactformulier, zie hier.

De senior bestaat niet…ook niet in Roosendaal

De senior bestaat niet….ook niet in Roosendaal….maar moeten ze dan na hun 65e nog 3 of 4 keer verhuizen?

Per 5 jaars-generatie zien we in de gemeente Roosendaal een andere wereld met andere inkomens, huishoudsamenstelling, woonoppervlakte en lifestyle.

80+ generatie gemeente Roosendaal

75-80 generatie gemeente Roosendaal

70-75 generatie gemeente Roosendaal

65-70 generatie gemeente Roosendaal

Dashboards uit Careinvest monitor (getoonde data, bron Whooz)

Ook is er per generatie een andere wereld qua behoefte aan welzijn en zorg. Dat zou theoretisch betekenen dat je elke 5 jaar zou moeten verhuizen. Zou het niet voor de kwaliteit van leven, de maatschappij en vanwege kosten het beste zijn om 1 woon- en leefomgeving te hebben die alle generaties kan verbinden?

En zo ja…kan dat dan in het eigen huis of moet dat nieuwbouw zijn?

As dinsdag 22 juni van 15:00 tot 17:00 bijt de gemeente Roosendaal de spits af in een webinar georganiseerd vanuit de landelijke open co-creatie Wonen en Zorg. Wethouder Klaar Koenraad doet de aftrap.

Mocht je willen participeren in het webinar dan verzoeken wij je om je aan te aanmelden. Na aanmelding sturen wij je via email de Zoomlink en toegangscode. Graag tijdig aanmelden zodat we ons kunnen voorbereiden. Aanmelding kan via info@careinvestgroup.com of  via de LinkedIn Groep https://www.linkedin.com/groups/4268339/